اطلاعیه ها
  • به تالار گفتگوی پزشکان و دندانپزشکان ایران خوش آمدید.
  • برای دسترسی به همه امکانات تالار ، از اینجا ثبت نام کنید.
  • لطفاً قبل از ارسال هر گونه مطلبی ، ابتدا قوانین تالار را مطالعه فرمایید.
  • امیدواریم از فعالیت در این تالار لذت ببرید.

ترمیم پرده بکارت
زمان کنونی: ۱۳۹۲/۳/۲, ۰۳:۳۰ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: dr.roya
آخرین ارسال: nima98
پاسخ: 61
بازدید: 26343

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترمیم پرده بکارت
نویسنده پیام
dr.roya آفلاین
دکتر رویا جوینده - پزشک زنان

اعتبار: 11
ارسال: #1
پرده بکارت
پرده بکارت : ( Hymen ) به صورت یک پرده یا غشا ظریف با پوششی از بافت اپی تلیوم شاخی است که مدخل واژن را بسته و برای عبور خون در دوران پریود دارای یک سوراخ است ( پرده نوع حلقوی ) . منفذ پرده بکارت معمولا منفرد و مدور بوده ، اندازه قطر آن در یک فرد بالغ ازدواج نکرده از 2 تا 10 میلیمتر متفاوت است .

اما ممکن است شکل :
غربالی
[تصویر:  hymen_cribriform.gif]

هلالی ( Crescentic )[تصویر:  crescentic_hymen.jpg]

منفصل ( Sepatate )
[تصویر:  septated.jpg]

مضرس ( Fimbriated ) نیز باشد . در معاینه ظاهری معمولا امکان تشخیص پرده بکارت مضرسی شکل از پارگی نسبی حاصل از نزدیکی وجود ندارد .

بعد از نزدیکی پرده بکارت در یک یا چند نقطه پاره شده و بعد از زایمان طبیعی نیز فقط به صورت چند زائده یا ندول کوچک سیکاتریسه موسوم به Myrtiform Carunles باقی می ماند .
ندرتا ممکن است پرده بکارت سوراخ نداشته باشد که در زمان پریود به علت جمع شددگی خون و یا در حالت معمولی به علت جمع شدن ترشحات در پشت پرده باعث درد بسیار شدید در زیر شکم می شود که در این حالت با ایجاد یک شکاف کوچک درد از بین خواهد رفت .

- برای مشاهده دقیق پرده بکارت و رویت خصوصیات آن باید لب های بزرگ و کوچک و ناحیه فروشت با انگشتان یا وسایل مامایی بطور کامل باز و کشیده شوند . و بهترین وضعیت برای معاینه پرده بکارت حالت Knee – Chest است.[تصویر:  KneeChest2.bmp]

1 . امکان نزدیکی کامل ( ورود آلت تناسلی مردانه به داخل واژن ) بدون پاره شدن بکارت نیز وجود دارد ، اندازه سوراخ پرده بکارتت متفاوت است و هرگاه انداره سوراخ بیش از 5 میلیمتر باشد و پرده از نوع ارتجاعی باشد ( که در دوسوم موارد به این شکل است ) و اندازه آلت مرد نیز معمولی باشد و نزدیکی بدون خشونت و مقاومت صورت گیرد ، امکان نزدکی بدون پارگی پرده وجود خواهد داشت ( هر چند که امکان پارگی بکارت نیز بسیار زیاد است ).

2 . پارگی پرده بکارت همیشه با خونریزی همراه نیست ، بافت پرده بکارت معمولا چندان غنی از عروق خونی نبوده و در بسیاری از موارد پارگی بکارت بدون خونریزی است ( به همین دلیل هیمنورافی یا جراحی ترمیمی پرده بکارت معمولا موفقیت آمیز نیست ) . البته در چنین حالتی شواهد پارگی در لبه های پاره شده پرده بکارت وجود خواهد داشت.

علائم وجود پرده یا عدم آن :

تنها یافته تشخیص دال بر نبود پرده بکارت ، وجود پارگی عمیق پرده ( گرفتاری بیش از 50% درصد پهنای پرده در یک یا چند نقطه ) می باشد که اگر پارگی به رینگ پرده رسیده باشد . تشخیص قطعی خواهد بود.

مولفه هایی که در تشخیص پرده بکارت کمک کننده هستند : نوع پرده ، اندازه و خصوصیات سوراخ پرده و خصوصیات فروشت .
پرده های حلقوی ( وجود پرده در تمام محیط مستیبول با یک منفذ در آن ) که سوراخی کوچک با حاشیه ای تقریبا منظم و صاف دارند ، پرده دست نخورده و سالم تلقی می شوند ( این مسئله در مورد پرده های غربالی نیز صادق است ) . پرده هایی که دچار پارگی شده اند ، دهانه ای بزرگتر از اندازه معمولی داشته ، حاشیه آن نام منظم بوده و ممکن است در آن نواحی بافت سیکاتریسه دیده شود ( با ذره بین دستی و یا کولپوسکوپ قابل شناسایی است ) . وجود بافت سیکاتریسه بطور قطع بیانگر وجود سابقه صدمه به پرده بکارت و گذشت حداقل زمان یک تا دو هفته از حادثه می باشد . البته عفونت های مکرر ژنیتال نیز ممکن است موجب تغییرات مشابه ای همچون صدمات فیزیکی مکرر پرده بکارت شوند. اما در چنین حالتی عمق پارگی زیاد نخواهد بود و با درمان عفونت و استروژن موضعی برطرف می شوند.

در افراد با پرده فیمبریت و ارتجاع پذیر امکان نزدیکی کامل بدون پارگی پرده وجود دارد و در چنین مواردی ممکن است شواهد نزدیکی مکرر به صورت نازکی لبه سوراخ ، شلی و شکننده گی فروشت ، فرو رفتگی خطی یا V شکل پرنیه دیده شوند ( هیچکدام اختصاصی نیست ) . در بسیاری موارد برای رسیدن به تشخیص صحیح و دقیق ، گرفتن عکس از پرده و مقایسه آن با اطلس پرده های طبیعی و غیرطبیعی الزامی است.

در پرده هایی که از طریق هیمنورافی ( چراحی ترمیمی پرده بکارت ) ترمیم شده اند، ممکن است اسکار ( جای عمل جراحی ) دیده شوددر غیر این صورت تشخیص غیر ممکن خواهد بود . اما در مورد ترمیم پرده به طریق هیمنوپلاستی تغییرات ، آناتومیک تیپیک خواهد بود.

در عکس های و لینک های زیر می توانید شکل های شماتیک انواع پرده را مشاهده نمایید :

[تصویر:  attachment.php?attachmentid=62796&am...1126993731]

[تصویر:  hymen.jpg]

[تصویر:  2008-03-26_205550.png]

لازمه تشخیص هرگونه آسیب به پرده بکارت ، معاینه توسط پزشک متخصص زنان می باشد .
از این پس به هیچ یک از سوالات در زمینه آسیب به پرده بکارت پاسخ داده نخواهد شد .

لطفاً با استفاده از گزینه " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" ، پاسخ خود را پیدا کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹/۵/۲۳ ۰۵:۳۸ عصر، توسط dr.roya.)
۱۳۸۹/۵/۲۳ ۰۵:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
soheil_gol آفلاین
تازه وارد
Registered

اعتبار: 0
ارسال: #2
RE: پرده بکارت
ba tashakor
dar inja har gune tarmim ba raveshhaye jadid shenasaiee mishe
hatta age salha gozashte bashad
shenasaieeye nazdiki ham bar jahaiee ke dar iran pezeshke ghanuni miguyand imkane kamel darad hatta age modatha gozashte bashad

ba sepas
۱۳۸۹/۵/۲۴ ۰۱:۰۵ صبح
dr.roya آفلاین

ارسال: #3
(۱۳۸۹/۵/۲۴ ۰۱:۰۵ صبح)soheil_gol نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ba tashakor
dar inja har gune tarmim ba raveshhaye jadid shenasaiee mishe
hatta age salha gozashte bashad
shenasaieeye nazdiki ham bar jahaiee ke dar iran pezeshke ghanuni miguyand imkane kamel darad hatta age modatha gozashte bashad

ba sepas

در زمینه ترمیم هیچگونه شکی نیست که قابل تشخیص، اما توسط پزشکی با تجربه .
در زمینه نوع تشخیص پارگی پرده یک زمان خاص برای تشخیص وجود داره که بعد از گذشت زمان نوع پارگی بوسیله آلت تناسلی مردانه امکان پذیر نیست.

لطفاً با استفاده از گزینه " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۳۸۹/۵/۲۴ ۰۵:۱۹ عصر
mehrabanjoon آفلاین
تازه وارد
Registered

اعتبار: 1
ارسال: #4
با سلام
این مدت زمان که عرض کردید چقدر است؟(بعد از گذشت زمان نوع پارگی بوسیله آلت تناسلی مردانه امکان پذیر نیست)
۱۳۸۹/۵/۲۷ ۰۲:۳۵ عصر
dr.roya آفلاین

ارسال: #5
(۱۳۸۹/۵/۲۷ ۰۲:۳۵ عصر)mehrabanjoon نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
این مدت زمان که عرض کردید چقدر است؟(بعد از گذشت زمان نوع پارگی بوسیله آلت تناسلی مردانه امکان پذیر نیست)

پارگی بوسیله آلت تناسلی ، شی خارجی و یا برخورد با اجسام و یا حتی کشیدگی ممکن است ایجاد شود ، تشخیص اینکه با چه نوع وسیله و یا به چه صورت انجام گرفته است توسط متخصص امکان پذیر هست
مدت زمان سپری شده از پارگی در تشخیص نوع وسیله بسیار مهم است.

۱۳۸۹/۵/۲۷ ۰۲:۵۸ عصر
ساناز آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #6
سلام مر30 بابت مطلب قشنگت اما خیلی اوقده ای هستی کاملا مشخص

کاربر محترم
قبل از ارسال پست لطفاً قوانین تالار را مطالعه فرمایید. حداقل نحوه درست نگارش فارسی را آموخته و سپس دیگران را به عقده ای بودن ( اوقده ای بودن به قول شما ) متهم کنید. چنانچه بار دیگر تکرار شود ، دسترسی شما به تالار قطع خواهد شد.
با تشکر
مدیر تالار
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱/۲۹ ۰۱:۰۶ صبح، توسط Admin.)
۱۳۹۰/۱/۲۸ ۰۹:۵۰ عصر
support آفلاین
ناظم کل انجمنها
Super Moderator

ارسال: #7
(۱۳۹۰/۱/۲۸ ۰۹:۵۰ عصر)ساناز نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مر30 بابت مطلب قشنگت اما خیلی اوقده ای هستی کاملا مشخص

با درود

و البته شما چطور به این نکته در رابطه با خانم دکتر پی برده اید جای تعجب دارد
۱۳۹۰/۱/۲۸ ۱۰:۳۱ عصر
amir_61 آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #8
با عرض سلام و خسه نباشید...مطالب سایت مخصوصان مقالات سرکار خانم ر.جوینده خیلی اموزنده و مفیده ازشون شخصا''تشکر میکنم بابت همه زحمات و راهنمائیاشون..واسه جوونایی که خیلیاشون واسه فهمیدن درک کردن و تهیه کردن همین مطالب که جزئی از زندگیشونه با مشکل مواجه اند.....دوستانی که میبینن خواهشا نخندند.....منم تو همین کشور زندگی میکنم....دیدم که وقتی پسر 16 ساله ای از فروشنده کتاب فروشی کتابی در مورد دونستن ارتباط جنسی تاقضا کرد باچه برخوردی مواجه شد.........یا خیلی چیزای دیگه که اکثرمون اونرا تجربه کردیم واسه درک کردن بهتر غریضه ای که همه جا سرکوب میشه....شاد باشید...........................به امید روزی که در سایهء عدل گرگ گوید ندریم بره گوید بچریم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۳۹۰/۱/۲۹ ۰۲:۳۴ صبح
sheida4788 آفلاین
تازه وارد
Registered

ارسال: #9
با سلام
دختری هستم 22 ساله.قبلا به یک متخصص زنان مراجعه کردم و گفتن پرده بکارتم septate یا تیغه ایه.بعد از اون من چند بار با نامزدم رابطه جنسی داشتم ولی نه دردی احساس کردم نه خونی داشتم.در حال حاضر به خاطر مشکلات خونواده هامون باید جدا شیم.به یک متخصص مراجعه کردم گفتن پرده ام پاره شده.برای اطمینان رفتم پیش یکی دیگه.ولی ایشون گفتن پرده ام سالمه.نمی دونم به حرف کدوم اعتماد کنم؟
شنیده بودم پرده بکارت ارتجاعی با نزدیکی پاره نمیشه ولی در مورد پرده تیغه ای چیزی نشنیدم.
1.پرده تیغه ای هم این وضعیت رو داره که با نزدیکی پاره نشه فقط با جراحی پاره میشه؟
2.اگه پاره نشده باشه دهانه رحم نشون میده که قبلا رابطه جنسی داشتم؟یعنی گشاد شده باشه؟
ممنوم میشم راهنماییم کنید.
۱۳۹۰/۲/۶ ۱۰:۳۸ عصر
dr.roya آفلاین

ارسال: #10
(۱۳۹۰/۲/۶ ۱۰:۳۸ عصر)sheida4788 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
دختری هستم 22 ساله.قبلا به یک متخصص زنان مراجعه کردم و گفتن پرده بکارتم septate یا تیغه ایه.بعد از اون من چند بار با نامزدم رابطه جنسی داشتم ولی نه دردی احساس کردم نه خونی داشتم.در حال حاضر به خاطر مشکلات خونواده هامون باید جدا شیم.به یک متخصص مراجعه کردم گفتن پرده ام پاره شده.برای اطمینان رفتم پیش یکی دیگه.ولی ایشون گفتن پرده ام سالمه.نمی دونم به حرف کدوم اعتماد کنم؟
شنیده بودم پرده بکارت ارتجاعی با نزدیکی پاره نمیشه ولی در مورد پرده تیغه ای چیزی نشنیدم.
1.پرده تیغه ای هم این وضعیت رو داره که با نزدیکی پاره نشه فقط با جراحی پاره میشه؟
2.اگه پاره نشده باشه دهانه رحم نشون میده که قبلا رابطه جنسی داشتم؟یعنی گشاد شده باشه؟
ممنوم میشم راهنماییم کنید.

با سلام

به عبارت ساده تر رحم محل پرورش جنین است ، دهانه رحم محل ورودی و خروجی به داخل رحم یا خارج از آن ( واژن ) است به عنوان مثال دهانه رحم محل خروج خون دوران قاعدگی ( پریود ) از رحم به واژن است یا محل ورود اسپرم از این قسمت به درون رحم و سپس لقاح آن با تخمک می باشد که در عکس زیر محل آن را برای شما مشخص کرده ام :

تنها بوسیله دهانه رحم می توان تشخیص داد که آیا شخص زایمان طبیعی داشته است یا خیر به این صورت که در شکل زیر برای شما مشخص کرده ام ، دهانه رحم در زنانی که زایمان طبیعی نداشته اند و یا تا کنون زایمان نکرده اند به صورت گرد می باشد در حالی که این محل در زنانی که زایمان طبیعی داشته اند به صورت کشیده تری در آمده است که قابل تشخیص است :

پرده بکارت تا دهانه رحم نیز 10 تا 15 سانتی متر فاصله دارد و پارگی آن تاثیری بر دهانه رحم نخواهد داشت .

در مورد پرده بکارت شما باید عرض کنم برای اطمینان بیشتر دوباره به متخصص زنان مراجعه نمایید ، این احتمال وجود دارد که این پرده تیغه ای ، نازک بوده و در عین نازک بودن از قابلیت ارتجاع بالایی برخوردار بوذه باشد و زمان ورود آلت تناسلی مردانه پاره نشده باشد و در اصل به سمت دیگر هدایت شده است ! البته این در حد یک احتمال بسیار ضعیف با اطلاعاتی که شما در اختیار بنده قرار دادید می باشد.
البته لازم به تکرار می باشد احتمال رخ داد این مسئله بسیار بسیار پایین می باشد .

۱۳۹۰/۲/۱۴ ۰۱:۰۵ عصر
موضوع بسته شده است 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Exclamation مدت و مقدار خونریزی بعد از پارگی پرده بکارت ahmaz.zare 8 9,054 ۱۳۹۲/۱/۱۲ ۱۱:۰۶ صبح
آخرین ارسال: vida kh
  سوال در مورد پرده بکارت amir905 122 41,517 ۱۳۹۱/۱۱/۸ ۱۲:۰۵ صبح
آخرین ارسال: dr.roya
Question سوال درباره ترمیم پرده بکارت violet54 195 147,311 ۱۳۹۱/۱۱/۷ ۱۱:۴۹ عصر
  معاینات بکارت dr.roya 0 6,568 ۱۳۹۰/۱۰/۳۰ ۰۶:۳۹ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان